Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Zeker 12 auto's vernield Tulpstraat Goes

Toegevoegd: 23-08-2016, 13.40 uur
Eén van de beschadigde auto's.
Eén van de beschadigde auto's.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In de Tulpstraat in Goes zijn vannacht zeker twaalf auto’s bekrast. Vijf van de auto’s werden ook nog bespoten met een poederblusser. De politie onderzoekt de zaak.


De voertuigen zijn ergens tussen middernacht en kwart over zeven 's ochtends beschadigd. Er zijn volgens de politie enkele sporen veilig gesteld. Deze worden onderzocht door de technische recherche.

De eigenaren van de auto’s wordt gevraagd aangifte te doen. De brandweer heeft de meeste voertuigen schoongespoten. Toch wordt de gedupeerden geadviseerd nog een bezoek aan de wasstraat te brengen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meowth (24-8-2016 om 09:36)
Wat snachts in het donker rondkruipt zijn niet alleen pokezombies, die trouwens ook overlast opleveren met hun prullenbakken omtrappen en andere ongein tijdens hun nutteloze en blijkbaar te saaie vervelende dooltochten op zoek naar hun virtuele shot. Wie weet zijn het wel de zelfde gameverslaafden die hun frustraties over hun slechte spel botvieren op hun omgeving net zoals ze thuis gewend zijn. Virtuele verslaving bestaat namelijk niet en heeft altijd reflectie in de werkelijkheid.
stella (24-8-2016 om 08:32)
nu zit mijn auto erbij. wat een schrik gisteren. Er zijn veel gedupeerden. Ik hoop echt dat ze er achter komen wie dit gedaan hebben en dat ze dan alle schade zelf mogen betalen..
Inge (23-8-2016 om 14:04)
Leuk he om andermans spullen te vernielen. Wij waren ook enkele weken geleden de pineut. Weten ze wel wat ze aanrichten. Niet iedereen kan dit verhalen op de verzekering en zit met een heleboel ellende. Het laat wel zien hoe hersenloos en achterlijk jullie in elkaar steken. Je zal maar een zo'n kind op de wereld gezet hebben. Bah