Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie gewonden bij aanrijding Zierikzee

Toegevoegd: 24-08-2016, 09.01 uur
Foto 7 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karin (28-8-2016 om 10:44)
fam van de slachtoffers ik wens jullie veel sterkte met de 3 slachtoffers die helaas door wat voor reden in contact zijn gekomen en te val gekomen zijn ik wens jullie sterkte met het herstel van alle drie.de gewonden. en de gene die er anders over denken prima maar denk aan de zware verwondingen van slachtoffers en lever geen commentaar maar geef een medeleven het is al erg genoeg .
Moeder slachtoffer! (26-8-2016 om 01:09)
Zou je @antigsm je bijdehande goed bedoelde advies voor je willen houden! Jij zou de laaghangende ZON kunnen vertegenwoordigen! Gezien je reactie! Mijn dochter en collega waren op weg naar hun werk! En ook de tegenligger die verblind is door de zon, geen van allen bezig met smartfone of pokemon !!! Ze zijn alle 3 slachtoffer VAN DE LAAGHANGENDE ZON! Met grote ernstige gevolgen! DUS ANTI GSM ! GA N BURO BEGINNEN MET JE ADVIES! En neem ger in dienst!
ger (25-8-2016 om 14:02)
je heb gelijk hoor @anti reed ook in de zeer lage zon maar was bezig met rijden . Met andere woorden ik heb mijn snelheid aangepast en daardoor kon ik op tijd tegenliggers zien en er gebeurde dus ook geen ongeluk.
Joop (24-8-2016 om 18:34)
@antigsm Wederom een zeer domme opmerking van iemand die maar wat rondbazuint. Zó triest en ondoordacht.. Was je erbij? Zat je achterop? Heb je het gezien? Zo niet, dan gewoon je mond dicht houden en niet oordelen en veroordelen.
Een moeder (24-8-2016 om 17:55)
@AntiGSM: hou je commentaar voor je als je niet weet wat er aan de hand is. Misschien waren deze vrouwen gewoon netjes op weg naar hun werk om een centje bij te verdienen!
AntiGSM (24-8-2016 om 15:41)
Wederom een zeer dom ongeluk, de laatste tijd zien we niet anders! Ik gok op Pokemon of ander smartphone misbruik, ze kunnen nu eenmaal niet meer zonder! Ook al heb je daar een laagstaande zon dan kun je nog steeds naar het fietspad zelf kijken waar duidelijk een scheidingslijn op staat. Blijf aan de goede kant en er gebeurt niets!