Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Man bekent diefstal uit geldkistje Scharendijke

Toegevoegd: 07-09-2016, 16.33 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De politie heeft een 20-jarige man uit Zierikzee aangehouden vanwege een diefstal die half april werd gepleegd in Scharendijke.


Op 18 april werd een geldkistje opengebroken dat buiten bij een verkooppunt van aardappels stond. Van de diefstal bij de Elkerzeeseweg in Scharendijke werden camerabeelden gemaakt en de eigenaar van het kistje deed aangifte bij de politie.

Naast het feit dat er beelden waren, werden er op de plaats delict sporen aangetroffen. Nader onderzoek van die sporen wees deze week in de richting van een 20-jarige jongeman uit Zierikzee. Met toestemming van de Officier van Justitie is hij eergisteren aangehouden als verdachte. Hij bekende de diefstal en zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (8-9-2016 om 11:37)
@Herrie; Misschien in jouw wereldje! Maar waar ik vandaan kom blijf je gewoon van andermans spullen af. Er zit toch niet voor niets een slot op!!? En dan nog!
Herrie (7-9-2016 om 18:53)
Gelegenheid geven tot....Is niet goed te praten maar een een kundige advocaat kan strafvermindering pleiten...