Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslucht op bedrijventerrein Zierikzee

Toegevoegd: 10-09-2016, 01.36 uur - Update: 10-09-2016, 01.47 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag met twee voertuigen uitgerukt voor een melding van een gaslucht op een bedrijventerrein in Zierikzee.


Rond 23.30 uur werd een gaslucht geroken in de buurt van Koninklijke Zeelandia aan de Deltastraat. Eénmaal ter plekke constateerde de brandweer dat er inderdaad een gaslucht hing en daarom werd uit voorzorg de straat afgesloten. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland bleek de gaslucht afkomstig te zijn van afsluiters.

Medewerkers van energiebedrijf Delta zijn ter plekke gekomen om de situatie weer veilig te maken. Rond 01.45 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat de brandweer het nader bericht 'incident meester' had gegeven en dat Delta het lek zou gaan repareren. De brandweer kon toen ook weer inrukken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750