Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw valt in slaap en rijdt met auto in sloot

Toegevoegd: 23-09-2016, 11.18 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Een vrouw is donderdagavond bij Biervliet met haar auto in een sloot gereden. Vermoedelijk gebeurde dat doordat ze achter het stuur in slaap was gevallen.


Het ongeluk gebeurde even voor 23.00 uur bij de Middenweg (N61). Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Die heeft de vrouw, een 22-jarige inwoonster van Schoondijke uit de auto geholpen. Ze is vervolgens onderzocht door de ambulancedienst maar ze bleek geen letsel opgelopen te hebben.

De politie heeft de vrouw een blaastest af laten leggen maar ze blies een 'P' en had dus niet gedronken. De auto van de vrouw is meegenomen door een bergingsbedrijf en de politie heeft de vrouw naar huis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (24-9-2016 om 08:43)
Patertje mag ik vragen wat u tegen blowers heeft , want u reageert vaak met anti wiet termen. Ik zou graag eens een gedetailleerde reactie van u willen zien. Want ik ben een van "die" 3 miljoen en zou graag willen weten waarom u denkt dat blowers standaard stoned achter het stuur stappen.
Cerebrus (23-9-2016 om 16:07)
Zit niet zo te zeuren "Patertje". Er vallen wel vaker mensen in slaap achter het stuur.
Patertje (23-9-2016 om 11:53)
Waarom word er nooit gecontroleerd op drugs gebruik ? Miss was ze echt in slaap gevallen per ongeluk maar ze kan ook stoned zijn geweest van blowen of zware medicijnen ??? Waarom altijd alleen maar simpelweg alleen op drank ??? Er blowen 3 miljoen mensen dagelijks in Nederland !