Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Ravage bij ernstig ongeluk Bathseweg Rilland

Toegevoegd: 06-10-2016, 19.57 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een eenzijdig ongeluk in de bebouwde kom van Rilland is vanavond een grote ravage ontstaan. Twee personen raakten zwaargewond.


De slachtoffers zaten in een personenauto die over de Bathseweg reed. Toen de bestuurder het dorp naderde, verminderde deze volgens omstanders onvoldoende vaart. Het voertuig werd via de rotonde op de kruising met de Saaftinghestraat gelanceerd.

Hierna belandde het tegen de gevel van een woning. Deze raakte beschadigd. Door de klap ontstonden scheuren in de muren en werd een zonnescherm van de gevel gerukt. De auto schoot hierna via andere tuinen door richting een geparkeerde auto. Enkele hekwerken werden hierbij vernield. De auto kwam uiteindelijk op zijn kop tot stilstand tegen de geparkeerde auto.

De brandweer werd opgeroepen om de beide inzittenden uit het voertuig te halen. Hiervoor werden onder meer een deur en de kofferbak opengeknipt. Naast de ambulancedienst kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. De beide slachtoffers zijn echter over de weg naar het ziekenhuis gebracht.

De politie sloot na het ongeluk direct de straat af. De brandweer zette zeilen neer. Inmiddels is de politie gestart met een sporenonderzoek.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paulien (7-10-2016 om 08:52)
In 's Gravenpolder rijden ook zulke snelheidsduivels. over de Populierenstraat,. 30 Km moet je er rijden, maar dat bordje kunnen ze net zo goed weghalen. Ook daar is het wachten op een dergelijk ongeluk. Controle is er niet.
André Sloos (7-10-2016 om 06:50)
Justitie is mede schuldig aan dit soort ''ongelukken'' want ze krijgen hun rijbewijs toch wel weer terug. Gelukkig was er niemand anders bij betrokken.
A. Wisse (6-10-2016 om 23:07)
nou A58, slechte 'inschatting' en slechte reactie. Wat weet je het allemaal goed zeg sooweee!
Rillander (6-10-2016 om 22:30)
Nou A58..... ik denk eerder dat tie blij mag zijn dat tie het overleefd , en laat staan dat tie dan nog kan fietsen.
Adri (6-10-2016 om 22:19)
@ A58: Ik ben het helemaal met je eens, maar we zullen wel weer "verzachtende omstandigheden" moeten lezen net als bij de Tractaatweg. Een geluk nog dat er geen kinderen, voetgangers, fietsers in betrokken zijn.....
A58 (6-10-2016 om 20:45)
Nou...als ik de foto's zo eens bekijk en het allemaal inschat wat er is gebeurd...NOOIT dat rijbewijs meer terug geven. Jij gaat maar fietsen, dat is beter voor een ieder denk ik.
Cookie-instellingen beheren