Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ongeval met beknelling N57 Ellemeet

Toegevoegd: 11-10-2016, 09.59 uur - Update: 11-10-2016, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De Dammenweg (N57) is dinsdag afgesloten geweest na een ongeval met beknelling in Ellemeet.
 
Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur. Ter plekke kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Volgens de politie belandde een 52-jarige inwoonster van Burgh-Haamstede door onbekende oorzaak op de andere weghelft. De auto reed vervolgens in de zijkant van de vrachtwagen. "De chauffeur van de vrachtwagen week uit voor de auto en kon op die manier ernstiger gevolgen voorkomen", aldus de politie.

Twee ambulanceteams, drie brandweerwagens en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. De helikopter kon naar Rotterdam terugkeren voordat deze ter plekke was. De inzittende van de auto is per ambulance afgevoerd. Volgens de politie had ze geen levensbedreigende verwondingen. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.
 
Vanwege de hulpverlening en sporenonderzoek werd de weg afgesloten tussen Ellemeet en Serooskerke (SD). Rond 14.15 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim Bouwens (11-10-2016 om 20:27)
Ik rij 2 ker per week, met de vrachtwagen, deze weg. Het is een gevaarlijke weg als je niet scherp bent en alert. Helaas zie ik vanuit mijn cabine regelmatig automobilisten met hun mobiele telefoon in de weer. Ook collega-chauffeurs maken zich hier schuldig aan overigens. Hierdoor belanden weggebruikers op andere rijstroken...of een vluchtstrook waar een pechgeval staat. De N57 zou signaalribbels moeten krijgen. Als je daar op rijd merk je dat meteen en kan je op tijd reageren. Nieuwe vrachtwagens hebben al lane departure warning...die waarschuwt als je over de streep gaat!
Adri (11-10-2016 om 14:14)
Mazzeltje,was op een haar na frontaal zo te zien. Een van de twee heeft niet echt goed opgelet......