Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 75 km

Zwaargewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 16-10-2016, 07.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is in Vlissingen is iemand zwaargewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft twee verdachten opgepakt.


De steekpartij gebeurde om 04.50 uur op het Bellamypark. Twee mogelijke daders zijn na de steekpartij weggerend. Na een korte zoektocht heeft de politie twee mannen aangehouden als verdachte.

De toegesnelde agenten hebben eerste hulp verleend aan het zwaargewonde slachtoffer. Daarna is het slachtoffer met een ambulance naar de wachtende traumahelikopter bij Arnemuiden gebracht, waarmee die naar het ziekenhuis in Rotterdam is vervoerd.

De plek waar het gebeurde is lange tijd afgezet voor het politieonderzoek. Meerdere getuigen zijn inmiddels verhoord. Er is nog niets bekend over de aanleiding van de vechtpartij. Ook over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (16-10-2016 om 21:36)
de dader had geen step gehad voor zijn verjaardag en geen hagelslag op zn pindakaas dus vrijspraak!!
Renata (16-10-2016 om 08:51)
Toegesnelde agenten verlenen eerste hulp......Als ze in het uitgaansleven anders moeten optreden dan keert men zich massaal tegen hen. Denk híer een volgende keer eens aan. Respect voor alle hulpverleners. Hopelijk redt slachtoffer het.
Cookie-instellingen beheren