Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Ongeval met letsel A58 Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2016, 17.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeluk op de A58 is vanmiddag ter hoogte van Middelburg iemand gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur bij de oprit van Middelburg richting Vlissingen. Naast de oprit stond een personenauto in de berm maar wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

De ambulancedienst heeft één persoon meegenomen naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld. Rijkswaterstaat zorgde voor het afsluiten van de vluchtstrook.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Levi Vreeke (2-11-2016 om 20:44)
Ik kreeg een klapband in de bocht en me auto slipte weg.. Begon uiteindelijk ook rondjes te spinnen en belande zo op de snelweg door de berm heen. En Remco bedankt voor de hulp, het was me zelf niet meer gelukt !
Remco (2-11-2016 om 15:47)
Hi Levi, Goed om te horen dat het weer beter gaat en succes met de lekke band. Gr, Remco (de jongen die je auto heeft verzet ;) )
wim (2-11-2016 om 08:46)
o gelukkig heb je niets ernstigs wat is er gebeurd dan
Levi Vreeke (1-11-2016 om 19:26)
Hallo, Ik ben de jongen waarbij dit ongeluk gebeurd is. Ik wil de gene erg bedanken die direct klaarstonden om mij te helpen ! Ik ben net weg uit het ziekenhuis en gelukkig is er niks ergs aan de hand.
Cookie-instellingen beheren