Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Veroordeelde opgepakt na verwijderen enkelband

Toegevoegd: 04-11-2016, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft gisteren in onze provincie een man aangehouden die de enkelband had verwijderd die hij door de rechter opgelegd had gekregen.


Volgens de politie Noord-Holland had de veroordeelde nog een vrijheidsstraf van bijna twee jaar voor de boeg maar verbleef hij met een enkelband buiten de gevangenis. De man verwijderde echter zijn enkelband en verdween vervolgens spoorloos.

Nadta onderzoek had uitgewezen dat de man mogelijk in Kapelle zou verblijven kon de man in samenwerking met de Zeeuwse politie donderdagmiddag worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
NLFail (5-11-2016 om 10:07)
Dan maar gewoon ketenen met dikke kettingen en een stalen bal van 100 kilo. Of wellicht het zwakke softe rechtssysteem met de linkse geitenwollen hippie straffen aanpakken dat die criminelen gewoon vrij laat rondlopen omdat ze zogenaamd een bandje hebben wat ze zo af kunnen doen. Want dat is de oorzaak en niet die crimineel. Welke rechter wordt hiervoor vervolgd ? Het loslaten van criminelen om even de bevolking te gebruiken als proefkonijn om te kijken of het fout gaat ? Is dat geen crimineel sociopathisch gedrag welk direct aangepakt moet worden voordat er onschuldige slachtoffers vallen door deze lakse wanprestaties ? Of noemen ze dat zelf nog "rechtspraak"?
wim (4-11-2016 om 16:29)
gelijk een jaar de bij geven en dan ook echt vast zitten
Cookie-instellingen beheren