Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Politie tackelt Vlissingse drugsdealer (22)

Toegevoegd: 05-11-2016, 15.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 22-jarige Vlissinger is gisteren op de vlucht geslagen toen de politie hem wilde aanhouden op verdenking van drugshandel.


Surveillerende agenten zagen de verdachte rond 16.10 uur in de Bloemenlaan in zijn geparkeerde auto zitten. Omdat bekend was dat hij nog een enkele boetes had openstaan, stopte de politie naast de auto om de bestuurder aan te spreken. Tijdens het gesprek zagen agenten in een heuptasje twee gripzakjes hennep en een hoeveelheid geld liggen.

Op verzoek van de agenten haalde de Vlissinger de inhoud uit het tasje. "Toen er ook een digitaal weegschaaltje tevoorschijn kwam rees het vermoeden dat de man nog meer verdovende middelen bij zich had. In eerste instantie wilde hij rustig meegaan naar het bureau maar op een gegeven moment bedacht hij zich kennelijk en zette hij het op een lopen", zo zegt de politie.

Onderweg liet de man diverse spullen op de grond vallen. Na een korte achtervolging werd de Vlissinger getackeld en in de boeien geslagen. De weggegooide spullen werden echter niet meer teruggevonden. "Vermoedelijk hebben anderen deze tijdens de arrestatie snel opgeraapt en meegenomen", aldus de politie.

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens een fouillering werden nog eens twee gripzakjes met heroïne en cocaïne gevonden. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld en zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (6-11-2016 om 10:33)
Ook bij de Shell aan de Rooseveltlaan staan de dealertjes te wachten bij de stofzuigers. Hard aanpakken!
P van D (5-11-2016 om 21:15)
Goe bezig Politie ! Deden jullie dit maar elke dag want er rijden honderden van dat soort gastjes rond hier in Vlissingen en ook in de stad lopen er zat.. Ook de oudere garde in de duurdere auto's pakken aub..
J.Marinisse (5-11-2016 om 19:41)
Tijd dat ze dat pand naast de dierenwinkel in de Bloemenlaan eens flink overhoop halen.........De buurt is de overlast meer dan beu !
Kees (5-11-2016 om 19:07)
Laat hem z'n voorraad drugs maar achter elkaar opsnuiven of inspuiten dan zijn we gelijk van hem af.
Cookie-instellingen beheren