Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Lichaam vermiste duiker niet gevonden

Toegevoegd: 07-11-2016, 20.45 uur
De zoekactie zondag naar de vermiste duiker.
De zoekactie zondag naar de vermiste duiker.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - De sinds zondag vermiste duiker bij Brouwershaven is vandaag niet gevonden. Morgen wordt er opnieuw gezocht.


Leden van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen en van de marine zochten vandaag vergeefs naar het lichaam van de man. De duiker ging zondagochtend bij de duiklocatie aan de Nieuwe Kerkweg het water in maar kwam niet meer boven. Een reddingsactie door de hulpdiensten mocht niet baten.

Voor de zoekactie zijn al onder meer boten en helikopters ingezet. Het Landelijk Onderwaterzoekingen Team van de politie en de marine werken nauw samen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lex (8-11-2016 om 21:11)
GPS trackers werken niet onder water, en dat is vaak wel waar het mis gaat. Een duiker aan de oppervlakte is relatief snel gevonden...
Hope (8-11-2016 om 08:21)
Wat verschrikkelijk en dan die onzekerheid. het wordt tijd dat een gps-tracker verplicht gaat worden. Duiker sneller gevonden, misschien was hij nog te redden geweest, Familie en mededuikers niet langer in onzekerheid en als laatste besparing van gemeenschapsgeld
Cookie-instellingen beheren