Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandelt partner en geeft zichzelf aan

Toegevoegd: 09-11-2016, 14.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 38-jarige Vlissinger heeft zich woensdag rond 01.15 uur gemeld op het politiebureau. De man kwam zichzelf aangeven omdat hij zijn partner zou hebben mishandeld.


De Vlissinger zou een conflict met haar hebben gehad en haar geslagen hebben. Hij verklaarde dat hij haar daarna naar het ziekenhuis had gebracht om zich vervolgens bij de politie aan te geven.

De verdachte is vervolgens aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-11-2016 om 09:20)
@5zgerard: Ik zal het verre van goed praten, want dat valt het niet! Vind het wel klasse dat hij zichzelf aangegeven heeft.
5zgerard (9-11-2016 om 21:33)
Wat een pannekoek en een lafaard. Makkelijk he een vrouw slaan mr als een echte kerel voor hem staat gaat die rennen. Ken zat dit soort pannekoeken word er kotsmisselijk van.
Cookie-instellingen beheren