Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Politie zoekt winkeldieven in Vlissingen

Toegevoegd: 10-11-2016, 07.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar twee vrouwen die verdacht worden van een winkeldiefstal in de Walstraat in Vlissingen.


De diefstal vond gistermiddag plaats rond 16.30 uur. De politie verspreidde gelijk via Burgernet het signalement van de vrouwen. Opmerkelijk was dat één van de vrouwen in een kind in een buggy bij zich had.

Vrouw 1 is blond en droeg een beige jas. Vrouw 2 is getint, heeft zwart haar en droeg donkere kleding. Deze vrouw duwde een buggy waar een kind in zat.

De actie via Burgernet is rond 17.00 uur afgesloten, toen waren de verdachten nog niet aangehouden. Mensen met tips kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren