Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man betrapt buurtbewoner tijdens inbraak

Toegevoegd: 20-11-2016, 18.54 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een bewoner van de Vlakestraat in Zierikzee heeft vannacht een inbreker in zijn schuur ontdekt. Hij herkende hem als een buurtbewoner en de politie heeft de inbreker opgepakt.


Rond 02.00 uur hoorde de Zierikzeeënaar een hoop gerommel in zijn tuin. Nadat hij uit bed was gestapt zag hij door het raam dat er iemand in zijn schuur was. Hij aarzelde geen moment, sprintte naar buiten en trof in de schuur de inbreker aan.

De inbreker was in kasten aan het rommelen maar zette het op een lopen toen hij in de gaten kreeg dat bij betrapt was. Bij het wegrennen herkende de bewoner de inbreker als iemand die bij hem in de wijk woont.

De politie werd gebeld en agenten gingen samen met de benadeelde naar het adres van de verdachte. Deze werd vervolgens aangehouden. Het gaat om een 43-jarige man. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren