Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 16 km

Bestuurder spoorloos na ongeval Sint-Annaland

Toegevoegd: 25-11-2016, 08.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Aan de Oudelandseweg bij Sint-Annaland is vrijdagochtend vroeg een auto in de sloot gevonden. De bestuurder bleek niet meer bij het ongeval aanwezig te zijn.


Politie, ambulance en de brandweer rukten uit toen de melding binnenkwam, maar toen de hulpdiensten bij de auto aankwamen, bleek er niemand meer in te zitten.

De auto is inmiddels weggesleept. Over de identiteit van de bestuurder is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (26-11-2016 om 10:19)
Jan B. het is altijd nog zo dat je als bestuurder de plaats van ongeval niet mag verlaten want dan krijg je dit soort toestanden.
Dolf (25-11-2016 om 21:30)
Onzin Jan B, hier lekken allerlei vloeistoffen uit, waaronder mogelijk benzine. Denk aan brandgevaar, is het dan zo een probleem voor de eigenaar/chauffeur om even te waarschuwen dat je een ongeluk hebt gehad en er ongedeerd uit bent gekomen? Dan hoeven ze dat hele circus niet op te starten. Deze bestuurder heeft natuurlijk wat op zijn/haar kerfstok. Al de onkosten vet in rekening brengen.
L.w (25-11-2016 om 18:28)
Jan B... wat dacht je van verlaten plaats delict? Bij alcohol of drugs in het spel? Het verlaten van een ongeval is altijd strafbaar. Scheelt voor de hulpdiensten overigens een hoop zoekwerk naar eventuele slachtoffers.. daar al aan gedacht??
Jan B (25-11-2016 om 15:19)
Auto ligt voor niemand in de weg. Ik zou niet weten waarom de bestuurder bij zijn voertuig moet blijven. De bellers naar de hulpdiensten moeten eerst zelf maar eens gaan kijken voor ze 112 bellen.
Cookie-instellingen beheren