Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in beslag genomen na overtredingen

Toegevoegd: 29-11-2016, 12.24 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdagochtend in Terneuzen een automobilist aan de kant gezet die verschillende overtredingen had begaan en ook nog openstaande boetes moest betalen.


Agenten zagen de man over de Guido Gezellestraat rijden en onderwierpen hem aan een controle. Hij bleek alleen te mogen rijden in een voertuig waarin een alcoholslot was ingebouwd maar de auto waarin hij reed had niet zo'n slot. Bovendien had hij geen gordel om en had hij geen rijbewijs bij zich.

Ook mankeerde er het één en ander met zijn voertuig. De banden waren te glad en ook zat er een barst in de voorruit. De auto is in beslag genomen en tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (29-11-2016 om 16:41)
Goeie controle. Zo iemand moet je in de gaten houden en als die weer in de fout gaat.....voor elke fout een bekeuring uitschrijven. Geen enkele waarschuwing, maar alleen bekeuren. Dit soort lieden hebben al bewezen dat ze overal het lak aan hebben. Zeker niet vergeten dat ze een potentieel gevaar op de weg zijn, dus voor onschuldige mede-weggebruikers. Je zal de boodschap maar krijgen dat zo'n tiepje een kind van je of ander familielid/bekende heeft doodgereden/levenslang invalide gemaakt.
Gerard (29-11-2016 om 12:50)
Zo onttrekt men zich aan de wet, men koopt gewoon een sloper voor een paar honderd en minister alcoholslot staat gewoon in zijn hemd. Ook wel een heel proces verbaal zal dit soort wettelozen niet tot de orde roepen gezien ze al duidelijk blijk geven zich toch totaal niets van de wet aan te trekken. Waarschijnlijk is hij al weer bij de sloop geweest en rijd hij al weer rond.
Cookie-instellingen beheren