Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij botsing Deltaweg Goes

Toegevoegd: 05-12-2016, 10.07 uur
Een vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Een vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een ongeluk tussen twee auto's zondagavond op de Deltaweg in Goes is een vrouw gewond geraakt.


Het slachtoffer zat als passagiere in een personenauto die rond 21.05 uur in botsing kwam met een andere personenauto. De beide auto's belandden na de botsing in een greppel. Eén van de voertuigen nam in zijn vaart een lantaarnpaal mee. Dit voertuig liep flink wat schade op.

De passagiere, een 76-jarige vrouw uit Burgh-Haamstede, is ter plaatse door een toegesneld ambulanceteam onderzocht. Ze is vervolgens voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de aard en de ernst van haar letsel is niets bekend. De andere betrokkenen bleven ongedeerd.

De auto die tegen de lantaarnpaal was gereden moest door bergingsbedrijf De Moor worden afgevoerd. De bestuurder van de andere auto kon zijn weg vervolgen nadat zijn voertuig weer op de weg was getrokken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren