Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte vuurwerkbom Middelburg opgepakt

Toegevoegd: 09-12-2016, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor het laten afgaan van een vuurwerkbom in het centrum van Middelburg is donderdagavond een 24-jarige Middelburger aangehouden als verdachte.


Na een luide knal bleken woensdagavond in de Sint Janstraat bij vijf verschillende panden in totaal dertien ruiten te zijn vernield. De politie stelde een buurtonderzoek in en trof hierna in een pand in Middelburg 18 kilo illegaal vuurwerk aan. Ook werd een aantal nepvuurwapens gevonden.

Na de vondst werd de 24-jarige man aangehouden. Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michelle (9-12-2016 om 14:13)
Tot na 5 januari laten zitten!!
Cookie-instellingen beheren