Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer mishandeling geboeid in ambulance

Toegevoegd: 15-01-2017, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na een zware mishandeling vannacht in Vlissingen heeft de politie het slachtoffer geboeid om hem zo veilig naar het ziekenhuis te kunnen vervoeren. De gewonde was namelijk erg agressief tegenover de opgeroepen ambulancemedewerkers.


Het slachtoffer, een 30-jarige man, bleek rond 01.00 uur door een buurtbewoner te zijn geslagen met een stofzuigerslang. De mishandeling vond plaats op de Schuitvaartgracht en toen de politie arriveerde bevond het slachtoffer zich met bebloed hoofd op straat.

Tijdens zijn behandeling werd de gewonde steeds agressiever tegenover het ambulancepersoneel. “Het ging zelfs zo ver dat zij de man bijna niet meer mee durfden nemen. Omdat het noodzakelijk was dat de man toch naar het ziekenhuis ging is hij, in overleg met de hulpofficier van justitie, geboeid de ambulance in gegaan.”, zo vertelt de politie.

De man is opgenomen ter observatie. Het is niet bekend hoe zijn toestand nu is. Een 32-jarige man is aangehouden als verdachte. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd. Hij zit nog vast. Van hem wordt vandaag een verklaring opgenomen.

De politie is nog op zoek naar getuigen want omstanders op straat gaven vannacht aan niets van de mishandeling zelf te hebben gezien. Volgens de politie is de aanleiding van het voorval nog niet exact duidelijk maar was aanhoudende geluidsoverlast vermoedelijk de aanleiding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JoHoop (15-1-2017 om 12:59)
Zielig geval van te veel drank, pilletje erbij en heel weinig hersencellen?
Cookie-instellingen beheren