Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Felle brand op vakantiepark Scherpenisse

Toegevoegd: 25-01-2017, 19.32 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Op vakantiepark De Pluimpot aan de Geertruidaweg in Scherpenisse heeft woensdagmiddag een felle brand gewoed in een schuur.


De brand werd omstreeks 16.10 uur ontdekt. De schuur werd gebruikt als werkplaats. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit de schuur. Er was niemand meer binnen en daarom werd ingezet op het voorkomen van overslag naar de aangrenzende woning.

Rond 17.40 uur kon de officier van dienst het sein 'brand meester' geven. Op dat moment waren reeds twee waterwagens, een hulpverleningsvoertuig en twee blusvoertuigen ingezet. Een haakarmvoertuig met ademluchtbeschermingscontainer is ter plekke gekomen zodat tijdens het nablussen ademlucht gewisseld kon worden.

Voor zover bekend is overslag naar de woning voorkomen. De schuur brandde volledig uit. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren