Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie speurt dak MediaMarkt Middelburg af

Toegevoegd: 28-01-2017, 07.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend vroeg in Middelburg het dak van elektronicawinkel MediaMarkt aan de Mortiereboulevard afgezocht.


Dat gebeurde naar aanleiding van een inbraakalarm dat was afgegaan. De politie ging met meerdere eenheden ter plekke en stationeerde voertuigen op strategische plekken rondom Woonboulevard De Mortiere.

Rond 06.10 uur werd een ladderwagen van de brandweer ter plekke gevraagd zodat politiemensen op het dak van het complex konden zoeken naar eventuele inbrekers. De agenten namen ook een hond mee het dak op. Er werd niemand aangetroffen en rond 07.00 uur werd de zoekactie beëindigd.

Arrestatieteam
Het is overigens niet de eerste keer dat de politie rondliep op het dak van de winkel. In februari 2016 deden vier Roemenen een inbraakpoging. Zij werden opgepakt door een arrestatieteam en zijn inmiddels veroordeeld tot celstraffen. In juni zocht de politie ook op het dak van de winkel maar toen ging het net als vandaag om een loze melding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (30-1-2017 om 02:36)
Zijn het gewoon niet weer dezelfde, want de straffen zijn hier zo mild dat die daders van vorig jaar wel weer op vrije voeten lopen. BTW vrij is voor sommige nog niet genoeg zo te zien.
Gérard Kortbeek (28-1-2017 om 14:08)
Inbrekersgilde valt niet onder de ARBO wet
R (28-1-2017 om 11:38)
Jan je begrijpt het niet.Dat mag niet van de ARBO.En als de ladder van de brandweerauto er is moet er eerst gecheckt worden of tie aan alle veiligheid eisen voldoet en gecertificeerd is.Dat kan een aantal weken in beslag nemen.
robin (28-1-2017 om 11:33)
jan, die inbrekers hadden ook geen hond om op het dak te zoeken...
Jan huizen (28-1-2017 om 11:12)
Jan# omdat de eventuele criminelen gemotiveerder zijn, dan de agenten. En de criminelen geen arboretum regels hebben.
jan (28-1-2017 om 10:35)
Waarom een hoogwerker,de inbrekers die ze zochten hebben er toch ook geen nodig om op het dak te komen.
Cookie-instellingen beheren