Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bestuurder van dijk N286, boom in tweeën

Toegevoegd: 08-02-2017, 04.03 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Een automobilist is dinsdagavond in Sint-Maartensdijk van een dijk gereden. Het voertuig ramde eerst een boom. De boom brak door de klap in tweeën.


De aanrijding vond plaats op de Provincialeweg (N286). Het voertuig, met daarin twee inzittenden, raakte omstreeks 21.50 uur door onbekende oorzaak van de weg. De ambulancedienst werd opgeroepen maar de twee bleken geen (ernstig) letsel opgelopen te hebben.

De auto was er zichtbaar minder goed aan toe. Het voertuig liep flink wat schade op. Bergingsbedrijf Kerstens heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (9-2-2017 om 20:57)
Zo,,,, die heeft geluk, dat hij/zij het heeft overleefd. Bomen wijken meestal niet voor auto's
t Is wat (8-2-2017 om 16:43)
Zonde van de boom...
jaapverkeer (8-2-2017 om 14:49)
meestal is bij een aanvaring met een boom de auto in tweeën. Die boom moet al rot geweest zijn.
Jo (8-2-2017 om 09:19)
Is dit de auto die eerder op de avond rondjes aan het draaien was op de rotonde bij Smerdiek. Daar stond hij ook al achterste voren. Lijkt er verdacht veel op. Spelen moet je niet op de weg doen. Nu goed afgelopen. Hopelijk lesje geleerd.
Cookie-instellingen beheren