Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Auto opengereten bij zware aanrijding

Toegevoegd: 08-02-2017, 13.52 uur - Update: 08-02-2017, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Bij een zware aanrijding in Hengstdijk is vanochtend een auto opengereten. De bestuurder raakte gewond.


De automobilist, een 28-jarige inwoner van Kloosterzande, belandde rond 10.00 uur in de berm bij de Hengstdijksestraat. Het voertuig reed een paaltje omver, raakte twee bomen, een bord en kwam vervolgens midden op de weg tot stilstand. Er ontstond een flinke ravage. De auto liep zware schade op en scheurde open. Het motorblok van het voertuig belandde in een sloot.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. De bestuurder van de auto raakte gewond maar over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. De man is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de hulpverlening en de berging was de Hengstdijksestraat enige tijd volledig afgesloten.

Het is overigens niet de eerste keer dat op deze locatie een zware aanrijding plaatsvindt. In november 2013 zat een man circa 2,5 uur bekneld na een soortgelijke aanrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A Scheele (12-2-2017 om 12:22)
beste mensen , als oud zeeuwsvlaaminger ken ik die weg als geen ander richting kloosterzande vroeger met stappen .ook na vele kleine botsingtjes weet ik wat snelheid met een auto na botsen kan veroorzaken . bij 50 km/u heb je schade maar vliegt je motorblok er niet uit . ook niet als je daar 70 rijdt . het slachtoffer mag bij zijn als hij/zij er zonder blijvnes letsel vanaf komt . hoop dat de persoon geschrokken is en ervan leert , maar miscchien was er alcohol of drugs in het spel . ik dronk zelf nooit en drink nog steeds geen alcohol , daar ik het niet lust , maar trap soms graag op het gas , maar door rijervaring kun je veel compenseren . laat hem beseffen dat hij anderen in zijn mogelijke roekloosheid kan meenemen als naaste !!!
Leon (12-2-2017 om 02:48)
@Kim&Johnny, In plaats van hier hoog van de toren te blazen zouden jullie deze dwaas beter eens aan kunnen spreken op zijn rijgedrag. Ofwel een Seat is een héél erg slechte auto, ofwel de bestuurder heeft véél, en dan ook véél te hard gereden. Maar hey, jullie hebben blijkbaar meer informatie dan dat wij hebben, dus ik geloof direct dat het hier een vriendelijke jongeman betreft die, buiten zijn schuld, betrokken is geraakt bij een vreselijk ongeluk terwijl hij toch echt niet harder reed dan 50km/H. Damn, waar is de 'facepalm' smiley als je hem nodig hebt??
Suykerbuyk (11-2-2017 om 21:09)
Stoer hoor !
Dominic Salomon (11-2-2017 om 13:04)
Zo die is uitgesjeesd haha. Gelukkig leeft hij nog en kan hij elke dag weer terugdenken aan zn domme rijgedrag en slecht bochtenwerk... Trouwens die auto was echt spuuglelijk :)
Terneuzenaar (11-2-2017 om 11:45)
Gelukkig maar een eenzijdig ongeval, en geen doden! Ik vindt wel dat deze persoon de kosten moet betalen die zijn veroorzaakt en een verbod van 5 jaar voor het besturen van welk voertuig dan ook uitgezonderd een fiets. Als je vindt dat je op die weg met een snelheid moet rijden waarbij het motorblok uit je wagen vliegt ben je simpelweg een gevaar voor de samenleving!
@Johnny (11-2-2017 om 08:55)
Er zijn inderdaad meer van zulke auto's in de buurt.....Maar er is er maar 1 van 28 uit Kloosterzande dus niet gek hé dat iedereen weet wie het is.........Iets van 1+1....
Cookie-instellingen beheren