Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (29) hindert ambulancepersoneel

Toegevoegd: 12-02-2017, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 29-jarige Terneuzenaar is vannacht opgepakt omdat hij ambulancemedewerkers belemmerde om een onwel geworden persoon te helpen.


Het ambulancepersoneel was rond 03.30 uur naar de Nieuwstraat in Terneuzen gestuurd omdat daar iemand niet goed was geworden. De 29-jarige kwam naast de hulpverleners staan en schold hen uit. “Hij maakte agressieve wilde bewegingen in de richting van één van de zorgverleners. Hij moest door omstanders worden tegengehouden”, zo zegt de politie.

Agenten hielden de Terneuzenaar aan. De ambulancemedewerker heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (12-2-2017 om 12:38)
@ik heb gezegd, jij moet eerst eens goed lezen voordat je reageer. Hans Bruining (ik ken deze man niet) zegt gewoon zoals het is, en dit is ook mijn mening.Dit soort tuig moet je hard aanpakken
Rien (12-2-2017 om 12:28)
Het zou een mooie kandidaat zijn om eens te testen hoelang een tazer meegaat voordat die leeg is. Maar helaas hebben we een slappe pacifisten regering die het verbied zich te verdedigen tegen dit soort bruten en andere geweldplegers om maar mooi weer te spelen en maar blijven volhouden dat er pais en vree is en de maatschappij op straat niet totaal uit de hand loopt. Het volk moet dit allemaal maar verduren omdat zij te druk bezig zijn met voor zichzelf de miljarden binnen te graaien. De rest moet maar vechten om zich te verdedigen tegen de barbaren, terwijl je onwel de ziekenauto wordt ingesleept. Tijd dar er een eind gemaakt wordt aan de waanzin, dit is niet menselijk meer.
Zeeuwind (12-2-2017 om 11:55)
Deze "mensen" moeten ze maximaal straffen! Er moet een duidelijk signaal de wereld in dat dit niet geaccepteerd wordt! Hoe kan je zo met een ander zijn leven spelen? Hoe haal je het in je hoofd de hulpverlening tegen te werken!
Versus (12-2-2017 om 11:51)
Helaas, maar mensen zullen dit blijven doen. Wat nodig is, zijn omstanders die durven ingrijpen zoals in dit geval en niet hun blik afwenden en doorlopen en later op internet een grote mond hebben........zoals de meeste mensen doen.
Blijf met je poten van hulpverleners! (12-2-2017 om 11:47)
Onbeschoft volk met het IQ van een stoeptegel! Uurtje of wat taakstraf bij hulpverleningsdiensten, misschien dat er dan iets van verstand boven komt drijven
Gea (12-2-2017 om 11:12)
Er moet veel meer worden opgetreden, de hulpdiensten worden nog steeds belaagd door mensen die het er niet mee eens zijn, totdat ze zelf hulp nodig hebben, dan kunnen ze niet snel genoeg geholpen worden, zieke mensen zijn dat.
Cookie-instellingen beheren