Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij brand in Sint-Annaland

Toegevoegd: 14-02-2017, 22.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Dinsdagmiddag rond 17.10 uur is er brand uitgebroken in een bandencentrum aan de Veilingweg in Sint-Annaland. Een persoon is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht nadat hij rook had ingeademd.


Volgens een getuige was een persoon bezig met laswerkzaamheden aan een auto. De auto die in het bandencentrum stond vatte vlam. De persoon heeft geprobeerd de brand nog zelf te blussen met verschillende brandblussers. Door de bluspogingen ademde hij rook in. Een ambulance kwam ter plaatse om de man te controleren. Hij is voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

De brandweer, die snel ter plaatse was startte direct met het blussen van de brand. Hierbij kwam veel rook vrij. Met behulp van de rookverdrijver is de rook uit het pand geblazen. De brandweer was enkele uren bezig en de auto brandde volledig uit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren