Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's beschadigd bij botsing op rotonde

Toegevoegd: 08-03-2017, 08.59 uur
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een aanrijding in Poortvliet zijn woensdagochtend twee personenauto's beschadigd geraakt.


De auto's kwamen rond 06.45 uur met elkaar in botsing op de rotonde bij de kruising Bram Groenewegeweg - Zwarteweg - Paasdijkweg - Engelaarsdijk. De ambulancedienst kwam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De beide voertuigen moesten worden getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-3-2017 om 11:43)
Nou Middelburger, dan ben ik benieuwd of jij weet hoe voorsorteren voor én op de rotonde werkt, en hoe je richting aan moet geven ;)
Middelburger (8-3-2017 om 10:26)
Het verbaasd mij niet omdat heel veel mensen niet met een rotonde kunnen omgaan. Richting aangeven word voor de helft niet gedaan en voordringen op de rijbaan zijn maar enkele voorbeelden. De meeste automobilisten hebben nooit leren rijden op rotondes en moeten nodig een extra les krijgen.
snel (8-3-2017 om 10:22)
Ja nog even snel voor die ander de rotonde pakken!!!! Bekende irritatie van elke chauffeur. En soms ben je toch net niet snel genoeg!!!
Cookie-instellingen beheren