Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 31 km

Hulpverleners ontfermen zich over 'verzamelaar'

Toegevoegd: 09-03-2017, 14.59 uur
De situatie in de gang van de woning.
De situatie in de gang van de woning.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Diverse instanties hebben zich ontfermd over een Vlissinger die in zijn woning een immense hoop spullen had opgeslagen. De politie heeft een foto van de situatie op Facebook geplaatst.


Volgens de politie maakte men zich zorgen over de leefomstandigheden van de bewoner en trokken de gemeente Vlissingen, woningcorporatie L'Escaut, welzijnsorganisatie Reach out and touch (ROAT), Bemoeizorg, de brandweer en de politie daarom vandaag samen op om actie te ondernemen.

De bewoner deed echter niet open en daarom werd het slot uit diens voordeur gehaald. “Wat men in de woning aantrof was volgens de collega's redelijk bizar. Op de foto is te zien hoe de gang eruit zag. De andere vertrekken waren nog slechter begaanbaar”, zo schrijft de politie.

Uiteindelijk is de bewoner met de hulpverlening meegegaan. De woning zal vandaag nog opgeruimd worden. Het is nog niet duidelijk of de bewoner na de schoonmaak terug zal keren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (9-3-2017 om 17:11)
Soms snap je in dit soort gevallen de kennissen of familie niet dat die niert eerder aan de bel trekken en ook de meteropnemer of de post en dat soort mensen moeten toch iets gezien hebben denk ik dan en het feit dat de man vrijwillig is meegegaan met de hulpverleners is voor mij het teken dat deze man blij was dat hij nu eens hulp kreeg omdat hij er zelf niet meer uit kwam en het allemaal boven het hoofd groeide.
Moeder (9-3-2017 om 16:30)
Hij kan zo meedoen aan "mijn leven in puin"... hopelijk krijgt hij goede begeleiding...
Cookie-instellingen beheren