Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zwaargewonde bij ongeluk Bruinisse

Toegevoegd: 02-04-2017, 17.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Bij een eenzijdige aanrijding in Bruinisse is vanmiddag tenminste één persoon zwaargewond geraakt.


Rond 16.00 uur raakte een bestuurder van een personenauto van de weg op de Oudendijk ter hoogte van de Golfbaan. De auto botste tegen de dijk en sloeg meerdere malen over de kop. Het voertuig kwam uiteindelijk weer op zijn wielen tot stilstand.

Naast een ambulance is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest. De brandweer heeft de deuren uit de auto geknipt om de bestuurder en zijn bijrijder te bevrijden. De bijrijder is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Over de ernst van zijn letsel is nog niks bekend.

De bestuurder raakte ook gewond en is behandeld aan zijn verwondingen in het ziekenhuis in Goes. Over zijn letsel is ook nog geen duidelijkheid. De politie start een onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Van de bestuurder wordt onderzocht of hij onder invloed heeft gereden. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (2-4-2017 om 19:58)
Nog harder rijden heh! het liep voor de 2 fietsers nu met knikkende knietjes af.. Had een heel ander bericht kunnen wezen!!
Cookie-instellingen beheren