Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage bij ongeluk op Deltaweg Kats

Toegevoegd: 05-04-2017, 18.37 uur - Update: 05-04-2017, 19.04 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Bij een verkeersongeluk op de Deltaweg (N256) bij Kats is vanavond een flinke ravage ontstaan. Als gevolg van de aanrijding ontstonden lange files.


Omstreeks 17.20 uur kwamen in de buurt van de Zandkreeksluis een bestelbus van een bouwbedrijf en een personenauto uit Luxemburg met elkaar in botsing. Het busje kwam op zijn kop tot stilstand. De beide voertuigen liepen grote schade op maar slechts één persoon raakte gewond. Deze is voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk moest de weg ter plaatse worden afgesloten. Er werden omleidingsroutes ingesteld maar desondanks leverde de aanrijding flink wat vertraging op. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) was er sprake van meer dan twintig minuten extra reistijd. Rond 18.45 uur was de weg weer vrij.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%ZEEUW (6-4-2017 om 19:48)
@peter niet de schuld afschuiven naar een ander. gedronken is al fout als je nog maar instapt en ja ik drink nooit als ik denk dat ik nog moet rijden mijn leven en van mijn geliefde (en mijn rijbewijs) zijn me heilig. deze persoon mag blij zijn dat iedereen er zo van af gekomen is.
À bijnagte (6-4-2017 om 13:10)
Deze man verdient verplicht fietsen voor de rest van zijn leven wat voor alle bestuurders zou moeten gelden met of zonder ongeval Gedronken gepakt voor altijd rijbewijs kwijt of na 5 jaar opnieuw aanvragen en lessen
Geert (6-4-2017 om 09:27)
Ik kijk wel eens naar het programma ídioten op de weg en gezien de ongelukken die dagelijks plaatsvinden, behoren de hedendaagse automobilisten zo langzamerhand tot dezelfde kwalificatie!
Peter (5-4-2017 om 19:17)
Met dank aan die zwarte aso-Volvo: richting Goes op het tweebaansstuk hard alles inhalen en zich er bij een lijnbus gewoon tussendrukken. Bij mij was het hem niet gelukt.
Cookie-instellingen beheren