Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 216 km

Bazin bijtende hond Ritthem meldt zich

Toegevoegd: 06-04-2017, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De bazin van de hond die vorige week maandag op het strandje bij Ritthem een andere hond zou hebben gebeten heeft zich gemeld bij de politie.


Een hond van de vrouw zou geprobeerd hebben een Border Collie onder water te trekken. Bij thuiskomst bleek het dier ook gebeten te zijn. De politie deed daarom dinsdag een oproep aan de vrouw om zich te melden.

De eigenaresse heeft zich gisteren bij de politie gemeld op het politiebureau in Vlissingen. Ze gaf aan erg geschrokken te zijn van het verhaal zoals dat door de politie naar buiten was gebracht en door de media was opgepikt.

"Volgens de Vlissingse was het voorval anders verlopen. Zij wilde graag contact met de andere hondenbezitter om onderling de schade te regelen. Hun contactgegevens zijn daarom inmiddels uitgewisseld", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (6-4-2017 om 16:51)
En voor de mensen die hier zo vijandig reageren over honden: dat zegt meer over henzelf dan over honden. Honden zijn fantastische liefdevolle en uiterst trouwe dieren. De mens is degene die de ellende in de wereld brengt, niet de dieren.
Jeroen (6-4-2017 om 16:50)
Elk vorm van agressie die zonder duidelijke aanleiding of gerechtvaardigde oorzaak plaatsvindt is verkeerd, zowel door mens als hond. Maar wanneer een hond agressie toont ligt dat aan de baasjes en niet aan de hond. Agressieve, slechte of gelweldadige honden bestaan niet, zij worden zo gemaakt door mensen. Helaas gebeurt dit soms. Bepaalde hondenrassen verbieden is slechts zinloze en onrechtvaardige symboolpolitiek en gaat volledig voorbij aan de werkelijke problemen, namelijk de baasjes die honden agressief willen maken. Goed dat op deze manier de zaken geregeld worden. Wel vreemd dat een eenzijdig verhaal klakkeloos geplaatst wordt en iemand beschuldigd en volkomen zwart gemaakt wordt, zonder dat men weet wat er daadwerkelijk gebeurd is.
zz (6-4-2017 om 15:54)
Jeremy, vechthonden bestaan niet. De enige op deze planeet die ervoor zorgen dat honden agressief worden, zijn de mensen. Overigens zijn er gigantisch veel mensen die hun honden laten loslopen in de bebouwde kom, terwijl dit wettelijk verboden is. zelf heb ik een stafford, deze is enige tijd terug aangevallen door een golden retriever, en ja dan kan je zeggen die doen niks, die doen toch degelijk wel wat.
Jeremy (6-4-2017 om 13:10)
Duidelijk weer zo een hondenbezitter die totaal geen zicht heeft op het asociale gedrag van haarzelf of haar hond. Ik dacht trouwens dat het soort pit vecht honden verboden was ? ik vergis me vast want ik zie steeds meer mensen zich bewapenen met gevaarlijke dolgefokte vechthonden, terwijl die totaal geen verstand van het hondenbezit in het algemeen hebben of de verantwoordelijkheden die daar bij horen. Maar ik snap al helemaal niet dat die levensgevaarlijke monsters niet gewoon totaal verboden zijn.
Jan (6-4-2017 om 12:06)
Netjes van deze mevrouw om zich te melden !!!! alles netjes opgelost en hopelijk geen kwade gezichten .
P (6-4-2017 om 10:45)
Ahhh arm vrouwtje
Cookie-instellingen beheren