Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bazin bijtende hond Ritthem meldt zich

Toegevoegd: 06-04-2017, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De bazin van de hond die vorige week maandag op het strandje bij Ritthem een andere hond zou hebben gebeten heeft zich gemeld bij de politie.


Een hond van de vrouw zou geprobeerd hebben een Border Collie onder water te trekken. Bij thuiskomst bleek het dier ook gebeten te zijn. De politie deed daarom dinsdag een oproep aan de vrouw om zich te melden.

De eigenaresse heeft zich gisteren bij de politie gemeld op het politiebureau in Vlissingen. Ze gaf aan erg geschrokken te zijn van het verhaal zoals dat door de politie naar buiten was gebracht en door de media was opgepikt.

"Volgens de Vlissingse was het voorval anders verlopen. Zij wilde graag contact met de andere hondenbezitter om onderling de schade te regelen. Hun contactgegevens zijn daarom inmiddels uitgewisseld", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter de quaak (6-4-2017 om 10:40)
Maakt niet uit, je hond hoort gewoon niet te bijten simpel. Je kan de schade nu wel regelen maar als dat beest blijft bijten blijft het probleem bestaan. En dat beest zijn hele leven lang binnen houden is geen optie. Sommige honden moet je niet willen houden en sommige mensen moeten geen hond nemen.
Cookie-instellingen beheren