Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing drie auto’s A58 Vlissingen

Toegevoegd: 09-04-2017, 19.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een kop-/staartbotsing op de A58 ter hoogte van Vlissingen zijn zondag aan het einde van de middag drie auto’s beschadigd geraakt.


De voertuigen kwamen rond 17.30 uur met elkaar in botsing toen er moest worden afgeremd voor het stoplicht op de kruising met de Veerhavenweg - Bermweg - Sloeweg (N288). Een bestelbusje reed tegen de achterzijde van een personenauto die vervolgens weer tegen een tweede personenauto botste.

Er werden twee ambulanceteams opgeroepen maar geen van de betrokkenen bleek letsel opgelopen te hebben. De bestelbus moest worden getakeld door Kuzee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (12-4-2017 om 13:37)
@Lezer. Nee hoor ik weet hartstikke goed dat 9 van de 10 mensen weigeren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Verder verzin ik geen rare dingen, als er weer een onverantwoordelijk persoon (bezig met gsm of make-up) tegen een boom is geklapt of in het water is gereden ligt het aan die boom of aan die sloot ;). Een flitser daar zie ik niet werken in iedergeval (Vaak wordt het bij een flitser juist nog gevaarlijker omdat vele mensen dan even het "HO-ijzer instampen)
Lezer (11-4-2017 om 22:47)
@showride Gemeente heeft wel degelijk adviserende rol en inspraak daarin wie zo,n paal plaats lijkt me onbelangrijk en off-topic. je leeft echt in een droom wereld als je denkt dat mensen ineens hun verantwoordelijkheid gaan nemen. je ziet het resultaat weer en het wordt steeds erger. jammer dat je niet gewoon deze discussie kunt aangaan showrider. en ineens rare dingen gaat bij verzinnen en verwijst naar een kronkel in mijn hoofd ? als of ik zulke vreemde dingen heb gezegd ? dat is waarschijnlijk jouw manier van verantwoordelijkheid nemen ???
Zeeuwse showride (11-4-2017 om 10:56)
@Lezer. Gemeentes plaatsen geen flisters, dat is aan justitie ;). Mensen moeten eens ophouden met dat geroep dat de gemeente iets moet oplossen. Mensen moeten gewoon hun eigen verantwoordelijkheid nemen. (Net als al die mensen die klagen over bomen en sloten langs de weg... daar zit ook een kronkel in het hoofd)
Lezer (11-4-2017 om 00:46)
wat denk je zelf showrider ? optreden met snelheid controles, of vaste flitspaal en dat gedrag aanpakken als je men in de portemonnee raakt passen ze zicht wel aan in dit Tokkie gedrag beter dan wachten tot er dode vallen.
Zeeuwse showride (10-4-2017 om 15:22)
@lezer. Wat zou RWS er aan moeten doen dan?
Lezer (10-4-2017 om 09:23)
Staat duidelijk vanaf Arnemuiden van 130 naar 120 Klm per uur dan ruim voor Oost-Souburg van 120 Klm per uur naar 100 en bij Oost-Souburg 70 Klm per uur omdat dan mensen veilig zouden moeten kunnen invoegen en er stop lichten aankomen. Maar alle idioten blijven daar nog vol door rijden. zelfs als je links gaat rijden om voor te sorteren linker afslag. halen ze recht in om zo eerder op rood licht te wachten. is al veel gebeurd en nu weert. blijkbaar moet er een dode vallen wil de Gemeente er pas wat aan doen.
Cookie-instellingen beheren