Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rolt van strekdam op Neeltje Jans

Toegevoegd: 19-04-2017, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Een personenauto is woensdag van één van de grote strekdammen op Neeltje Jans gerold. De auto is geborgen.


Het incident vond plaats in de buurt van de Hoogh Plaetweg en werd rond 13.15 uur gemeld. Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen om de auto te takelen. Ook de politie kwam ter plaatse.

De auto was halverwege de dijk tot stilstand gekomen en zat vast in het zand. De berger heeft de Ford Focus stationwagen omhoog getrokken en afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (21-4-2017 om 01:19)
Ik vraag ne af waarm die daar kon rijden?
Sandy H. (19-4-2017 om 22:13)
de schade is zichtbaar op de foto's. grille helemaal ontzet dus zal de bumper ook wel los hangen, verlichting scheef, wie weet wel lekke radiator ook nog, ik mag aannemen dat een berger en de politie daar noodzaak toe zien dat dat ding de weg niet meer opkan die genoeg ervaring en kennis hebben om die beslissing te maken, en dus gesleept moet worden. Waarheen mogen de berger en de verzekeringsmaatschappij uitvechten, maar ik denk dat in dit geval die zeer weinig gaan vergoeden aan dit off road met de bestelauto avontuur, en terecht natuurlijk.
AntiGSM (19-4-2017 om 22:07)
@peter de quaak en kees; ik denk ook niet dat er wat mis is met de auto maar ik weet zeker dat Kuzee zo zeker weet dat hij niet voor niets heeft gewerkt! Er zullen eerst wat euro's afgetikt moeten worden voordat je deze auto mee krijgt, ik geef hem groot gelijk. En waar is de eigenaar in dit verhaal???
kees (19-4-2017 om 18:36)
Ik snap niet dat Kuzee hem meeneemt. Van dat beetje zand kan hij nooit zoveel schade opgelopen hebben. Ik denk zelfs helemaal niks
peter de quaak (19-4-2017 om 15:03)
Waarom wegslepen? Er uit trekken, starten en rijden zou ik zeggen. Ik zie niet het probleem waarom dat eerst helemaal mee moet naar Vlissingen?
Cookie-instellingen beheren