Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui. Woensdag bewolkt, later zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brand verwoest schuur 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 30-04-2017, 00.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEER ARENDSKERKE - Aan de Oude Kraaijertsedijk buiten 's-Heer Arendskerke is aan het eind van de avond een schuur uitgebrand.


De eerste blusvoertuigen werden rond 22.10 uur opgeroepen. Binnen tien minuten werd de brand opgeschaald naar een grote brand. Er zijn drie blusvoertuigen, een ladderwagen en twee waterwagens ingezet.

Bij aankomst van de brandweer stond de schuur volledig in brand. Meteen werd besloten dat blussen geen zin had. De brandweer heeft vervolgens ingezet op het behouden van de naastgelegen woning. Men kon voorkomen dat de brand oversloeg, de schuur heeft de brandweer gecontroleerd uit laten branden.

Rond 23.45 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Er is nog enige tijd nageblust. Bij de brand is niemand gewond geraakt, wel is er asbest vrijgekomen. Deze is neergedaald in de directe omgeving van de schuur . De woning en een grotere schuur, waar paarden gehuisvest zijn, hebben geen last gehad van de brand en het asbest. Salvage is ingeschakeld om de eigenaar te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren