Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

File door eenzijdig ongeluk op A58

Toegevoegd: 13-05-2017, 15.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke is vanmiddag een auto in de sloot terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.


De eenzijdige aanrijding vond rond 13.50 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen. Gelijk na het ongeval werd de brandweer op pad gestuurd omdat er mogelijk slachtoffers in de auto zaten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat iedereen uit de auto was. De opgeroepen brandweer is dan ook niet meer ingezet.

De betrokken bestuurder en zijn bijrijder zijn onderzocht in een ambulance maar raakten niet gewond. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weggesleept. Tijdens het ongeval is één rijbaan afgesloten geweest voor het verkeer dit zorgde voor enige vertraging.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K te M (14-5-2017 om 13:57)
Kees, was je bij dan?
kees (13-5-2017 om 23:53)
Duidelijk te hard gereden in de regen en de macht over het stuur verloren. Hopelijk betaald de verzekering niet uit wegens eigen schuld. In zulke zware buien moet je geen 120+ rijden
Jeroen (13-5-2017 om 21:00)
Vorig jaar op hetzelfde stukje ook al eens iemand geholpen die daar in een slip, over de kop en in de sloot terecht was gekomen. Het asfalt gaat daar over van ZOAB naar gewoon asfalt, met regen en slechte kwaliteit (?) is het daar behoorlijk glad. Het wordt nu toch echt tijd dat deze stukken aangepakt gaan worden Rijkswaterstaat!!
Moeder (13-5-2017 om 20:35)
Vast glad door de regen... gelukkig geen gewonden...
Cookie-instellingen beheren