Vrouw in busje getrokken, staart afgeknipt

Toegevoegd: 15-05-2017, 15.03 uur - Update: 15-05-2017, 15.45 uur

Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Een 22-jarige vrouw is op 6 mei in Colijnsplaat door haar ex in een bestelbus getrokken. De man heeft vervolgens haar paardenstaart afgeknipt. Afgelopen vrijdag zou de man de vrouw ook nog met verf hebben overgoten.

Het eerste incident vond rond 11.00 uur plaats op de Ribesstraat in Colijnsplaat. De man zou de bestelbus in een parkeervak hebben gezet en hierna het haar van de vrouw hebben afgeknipt. Het slachtoffer zag kans om uit het voertuig te ontsnappen.

Bij het wegrijden uit het parkeervak botste de bestelbus tegen twee geparkeerde auto’s. Vrijdag werd de vrouw op de J. Antonides van der Goeskade overgoten met een blik verf. De 22-jarige ex van de vrouw, een inwoner van Goes, is gisteren als verdachte aangehouden in Vlissingen. Hij zit vast voor verder onderzoek.

De politie is nog op zoek naar mensen die hebben gezien dat de vrouw in het busje werd getrokken of getuige waren van de botsingen met de andere auto's. Ook is men op zoek naar getuigen van het voorval in Goes.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-5-2017 om 13:32)
Nou ik mag hopen dat deze gast er nu niet weer zo makkelijk van afkomt. Denkt dat hij onschendbaar is. En anders moeten ze hem binnen maar eens een lesje leren. Vrouwenhandelaar!
Joh. (16-5-2017 om 23:15)
Is toch striker als iemand daar toe in staat is, waar gaat dit heen, hoop dat ze deze man inzicht geven dat dit geen manieren zijn. Vind het ernstig zelfs.
Patricia (16-5-2017 om 19:17)
We wachten rustig af op de hulp instanties, werkte een poosje terug bij Dishoek ook prima. De woorden van de instantie; mevrouw wilde niet, dus ja dan houdt het op. Simpel als de situatie al niet goed gaat, en je krijgt te horen, als jij je mond open doet sla ik je voor je bek. En.... dat is dan waarschijnlijk al eens gebeurd! Met de volgende dag, dat heb ik zo niet bedoeld. En aangifte bij de politie, bespaar je de moeite er gebeurd niets. Pak je biezen en verdwijn, de bakker bakt overal brood, twee handen aan je lijf, er is altijd werk, heb je kinderen? Oppakken en mee nemen. Dan maar een beetje minder, maar veilig en gezellig
Ben (16-5-2017 om 12:13)
@Bram: Wat is "bonschoeren"?
ger (16-5-2017 om 08:22)
weer een voorbeeld van de MAN, of zoals reclame wel eens zegt MEER VOOR MANNEN.... met het slappe rechtssysteem hier blijft het maar duren voordat de politie iets mag doen. zo krijg je vanzelf wat die MDB-er wil: eigen recht.
W.D. Faasse (16-5-2017 om 07:05)
Wat een gestoorde kerel van 22 jaar om zo te keer te gaan met haar persoonlijk en daarna der busje met verf te bekladden ik hoop dat er iemand is die hem tegen komt zijn haar te verven met de kleur van het bekladde busje je bent een grote lafaard.