Vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd Bruinisse

Toegevoegd: 15-05-2017, 17.12 uur

Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Tijdens een voetbalwedstrijd op het sportpark aan de Nijverheidsweg in Bruinisse is zaterdag een vechtpartij ontstaan. De politie is een onderzoek gestart.

Volgens de politie ontstond op het voetbalveld rond 11.30 uur een ruzie. “Door verschillende mensen, waaronder kennelijk ook deelnemers aan de wedstrijd, zijn klappen en schoppen uitgedeeld”, zo vertelt de politie.

Toen agenten ter plaatse kwamen waren veel vechtersbazen al vertrokken. Er zijn wel aangiftes en getuigenverklaringen opgenomen. Ook zijn betrokkenen benaderd om een aangifte op getuigenverklaring te laten opstellen.

De politie weet nog niet wat de aanleiding was voor de vechtpartij en zoekt daarom getuigen. Ook mensen die beeldmateriaal van de ruzie hebben gemaakt worden gevraagd zich te melden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (19-5-2017 om 11:03)
Wat een gedoe toch steeds met dat spelletje. Agressie als ze verliezen en idioot overdreven vreugde als ze winnen. Wat voor leven heb je dan? Eens met antigsm: zelf betalen!
AntiGSM (18-5-2017 om 14:29)
Wat een fijne sport is dat toch dat voetballlen! Ze zouden alleen alle gemaakte kosten voor de bijkomende knokpartijen en vandalisme eens moeten gaan verhalen op de daders! Wij (als voetbalhaters) willen daar niet voor op blijven draaien!
jongambonner (16-5-2017 om 17:30)
@visser dat is nooit gebeurd de politie heeft nooit moeten komen niet met leugens komen hier
Terneuzenaar (16-5-2017 om 13:49)
@John, iedereen is racistisch als het hem/haar uitkomt, in welke vorm of aard dan ook. Knap van jou team dat deze jonge jongens het toch opnemen tegen 60-70 volwassen vaders, zegt in mijn ogen ook wel genoeg want een normaal denkend mens verlaat in zo'n situatie per direct het sport complex met zijn team!
Visser (16-5-2017 om 13:34)
het betreft hier al de vierde wedstrijd van de 10 comp. wedsttrijden van jong ambon die uit de hand gelopen is. Maar net zoals bij de andere wedstrijden ligt het allemaal aan de tegenstander. Durft de KNVB hier niet tegen op te treden? Bruse Boys zal wel gestraft worden net als Walcheren. Bij andere wedstrijd hebben spelers onder poltitie begeleiding het veld moeten verlaten.
Liek (16-5-2017 om 13:14)
Ook wij hebben een met onze jongens een wedstrijd gespeeld tegen Jong Ambon en Bruinisse. Bij de wedstrijd tegen Jong Ambon zijn we na 40 minuten het veld afgelopen met onze spelers omdat de sfeer zeer en zeer grimmig werd en dat we wat nu gebeurt is wilden vermijden en onze jongens kwamen om een leuk potje te voetballen maar dat ging daar helaas niet. Ook de wedstrijd tegen Bruinisse was niet echt een sportieve wedstrijd..