Identiteit zwaargewonde nog onbekend

Toegevoegd: 21-05-2017, 11.37 uur

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.
De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De politie weet nog niet wie de man is die vannacht moest worden gereanimeerd na een eenzijdig auto-ongeluk vlakbij de grens in Nieuw-Namen.

Omwonenden belden rond 04.00 uur 112 nadat ze wakker waren geworden van een personenauto die van de weg was geraakt en op zijn kop in een sloot tot stilstand was gekomen. Het slachtoffer was uit de auto geslingerd en lag deels onder de auto. Politieagenten hebben de man onder de auto vandaan gehaald en op de kant gelegd.

Het slachtoffer bleek niet bij kennis te zijn en had ook geen ademhaling. Daarom werd gestart met reanimatie. De melders zijn in de tussentijd samen op zoek gegaan naar eventuele andere slachtoffers maar die bleken er niet te zijn. Brandweerlieden die even later de omgeving afzochten met een warmtebeeldcamera konden dit bevestigen.

De zwaargewonde man is, buiten bewustzijn maar met hartslag, per ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. Hoe hij er nu aan toe is, is niet bekend. Ook zijn identiteit is nog onduidelijk. “Wij onderzoeken deze nog aan de hand van het kenteken van de auto en de persoonlijke spullen die in de auto lagen”, aldus de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750