Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 90 km

Jonge vrouw van fiets getrokken en mishandeld

Toegevoegd: 03-06-2017, 19.03 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Een 20-jarige vrouw is vannacht bij 's-Gravenpolder van haar fiets getrokken en vervolgens zwaar mishandeld. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.


De vrouw fietste rond 02.20 uur over de Goesestraatweg (N669). Ze was na een avondje stappen met vriendinnen in haar eentje op weg naar huis. In de buurt van de Kloetingseweg werd de vrouw opeens ingehaald door een onbekende man. Deze pakte haar vast en trok haar van haar fiets.

Het slachtoffer viel op de grond en werd diverse keren hard geslagen. De vrouw bleef zich echter verweren en begon hard te gillen. Vermoedelijk als gevolg hiervan stopte de belager plotseling. Hierna wist de vrouw te ontsnappen. Ze belde in paniek aan bij verschillende woningen. Uiteindelijk werd ze bij één van die woningen binnengelaten en opgevangen door de bewoners. Een arts van de huisartsenpost heeft medische zorg verleend.

Volgens de politie was de vrouw zeer geëmotioneerd en kon ze maar weinig vertellen over de dader. “Het gaat in ieder geval om een man op een fiets”, aldus een woordvoerder. De fiets en enkele persoonlijke spullen van de vrouw zijn ter plekke achtergebleven en enige tijd later langs de weg ontdekt door een groepje jongens. Een politiehond heeft nog geprobeerd om het spoor van de dader op te pikken maar dit mislukte.

Het slachtoffer kan zich volgens de politie herinneren dat er tussen 02.20 en 02.30 uur een paar auto’s zijn langsgereden. De politie wil daarom graag spreken met mensen die tussen die tijden in de omgeving waren en wellicht iets hebben gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michelle (3-6-2017 om 19:39)
Een vrouw kan 's-nachts niet meer alleen over straat . Dit geldt zelfs voor jongens die alleen gaan. Er zijn altijd aasgieren onderweg om dit soort dingen te doen ( of erger) zoals vannacht is gebeurd!
frans (3-6-2017 om 19:30)
wat er is gebeurd is niet goed te praten, maar waarom een meisje van 20 jaar om 2.20u nog over straat moet fietsen is mij onduidelijk. alle cafés dicht om 0.00u zou veel beter zijn. en natuurlijk zal ik hier commentaar over krijgen maar denk even na.
Cookie-instellingen beheren