Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 75 km

Wielrenner zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 29-06-2017, 15.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Een wielrenner is vanmiddag in Yerseke zwaargewond geraakt na een botsing met een bestelbus. Volgens Omroep Zeeland gaat het om een 16-jarige jongen uit de Belgische plaats Essen.


Het ongeval vond rond 12.20 uur plaats op het fietspad van de Postweg. De bestuurder van de bestelbus sloeg vermoedelijk af en had de jongen waarschijnlijk niet gezien. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De jongen is met de traumahelikopter afgevoerd naar het Erasmus MC in Rotterdam. Daar wordt onderzocht hoe ernstig de verwondingen van de jongen zijn.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De is hiervoor afgesloten geweest voor al het verkeer.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (29-6-2017 om 21:28)
Arme jongen. Dan ga je lekker een stuk fietsen en beland je zwaar gewond in het ziekenhuis. Hopelijk zullen de verwondingen uiteindelijk mee vallen en zal hij volledig herstellen en weer lekker kunnen fietsen en van de zomer genieten. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Net even iets minder goed opletten en misschien snel naar het volgende adres willen rijden en het kan mis gaan.
Cookie-instellingen beheren