Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 165 km

Bromfietser verongelukt bij botsing met tractor

Toegevoegd: 10-07-2017, 18.05 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Op de Korringaweg in Yerseke is maandagmiddag een bromfietser verongelukt. De bromfietser kwam in botsing met een tractor met aanhanger.


Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter maar de helikopter werd al snel geannuleerd omdat bleek dat de bromfietser niet meer te redden was. De brandweer zette de ongevalslocatie af met zeilen. Kuzee heeft later ook nog schermen geplaatst.

De politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. De straat is ter plekke afgezet. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (12-7-2017 om 07:55)
Als god zo'n fijne kerel was, had hij dit wel even kunnen voorkomen. Lekker makkelijk om nu door god veel sterkte te krijgen.
Johnny (11-7-2017 om 15:28)
Veel sterkte voor de familie. Is een gevaarlijk punt voor fietsers en brommers. De gemeente moet daar wat aan doen. Stoplicht ofzo iets.
Marjoke (11-7-2017 om 09:11)
Afschuwelijk dit !! Dit wens je niemand toe. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners. En God heeft hier niets mee te maken, dit is gewoon een noodlottig verkeersongeval. Vreselijk dat men het "af doet" in de naam van God, bah bah bah.
arnold (11-7-2017 om 00:42)
Gods hand had dit mogen voorkomen...sterkte aan de betrokkenen....je zal het bericht maar thuiskrijgen
Par (10-7-2017 om 21:55)
Was wachten op een ongeluk als dit. Is een heel gevaarlijk stuk. Is het niet met trekkers die schelpen rijden, dan is het wel met vrachtwagens die bij de mossel bedrijven laden/lossen. Heel de infrastructuur rond om de mossel en oester bedrijven is zeer gevaarlijk en achterhaald. Gemeente faalt hier enorm! Sterkte voor de nabestaanden...
r v gemert (10-7-2017 om 20:44)
veel sterkte is in gods hand
Cookie-instellingen beheren