Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt van Kattendijksedijk in Goes

Toegevoegd: 05-08-2017, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een personenauto is zaterdagmiddag van de Kattendijksedijk tussen Kattendijke en Goes gereden. Eén persoon raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 13.35 uur. De ambulancedienst kwam ter plekke om zich over de automobilist te ontfermen. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de auto te takelen. De politie zorgde voor een goede doorstroming van het overige verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverkeer (6-8-2017 om 14:46)
Nix bocht, hij/zij is er voor de bocht uit gegaan, dat zie je aan de foto's. Mijn vermoeden: in de berm geraakt, gecorrigeerd en aan de andere kant van de weg af. Of idd even een heeeeel belangrijk whatsappje bekijken.
Roeland (6-8-2017 om 13:34)
er wordt daar ook als zwakzinnigen gescheurd, getuige de lange historie van ongelukken op die dijk, maar de gemeente goes weigert er wat aan te doen, zeker ook onder pressie van de elite golfclub van corrupte rijke regenten die zelf aan de teugels trekken in dat dorp.
Waldorf (5-8-2017 om 21:56)
@Moeder: Ja, bochten zijn levensgevaarlijk. Dan kan je namelijk even niet op je smartphone kijken.
Kees (5-8-2017 om 19:13)
Vroeger en dan praat ik over 25-30 jaar terug zijn er veel van de duik gekukeld.
Moeder (5-8-2017 om 16:24)
Er zit ook een flauwe bocht daar in de weg.. Levens gevaarlijk.. ;-)
Cookie-instellingen beheren