Poging tot beroving in park Vlissingen

Toegevoegd: 13-08-2017, 09.53 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een Vlissings park hebben twee jongemannen vannacht geprobeerd om een 50-jarige man te beroven. Hij werd bedreigd met een wapen, mogelijk een ploertendoder.

De poging tot beroving vond rond 01.00 uur plaats. Het Vlissingse slachtoffer liep vanaf de Boulevard naar het parkje bij de Koudekerkseweg. Twee jongens spraken hem aan en eisten dat hij zijn spullen zou afgeven. Ze dreigden hierbij met een uitschuifbare stok.

De Vlissinger gaf echter niets af en de daders vluchtten weg. Het slachtoffer zette de achtervolging in en agenten zagen de drie even later rennend over de Koudekerkseweg gaan. De politie probeerde de drie tegen te houden, maar de daders wisten te ontkomen.

De Vlissinger deed vervolgens zijn verhaal en agenten gingen in de omgeving naar de twee op zoek. Ondanks de inzet van een hondengeleider konden de berovers niet meer worden achterhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ohja (14-8-2017 om 16:33)
@Peet... de enige die niet leest en zomaar wat roept dat bent u in deze. De politie reed toevallig op dat moment daar tijdens surveillance en zien ineens mensen rennen. Zij zijn meteen gaan handelen en achter de mannen aan gegaan. De derde gaf vervolgens aan slachtoffer te zijn van een poging beroving die juist had plaatsgevonden. Dus nee... de politie had geen melding gehad en zij wisten dus ook niet dat er sprake was van een beroving toen die kerels over straat renden. Mocht u gaan 'zeurpieten' over mijn reactie, bron: Instagramaccount wijkagenten_vlissingen Overigens... de politie heeft geen kazerne en er is ook niet altijd een hond voor handen in Vlissingen.
Kees (14-8-2017 om 00:02)
@ peet, ik ben het met je eens. Knalharde aanpak is gewenst in nederland. Als je .niets hebt gedaan hoef je niet te vluchten. En die stok plaatsen waar de zon niet schijnt.
Peet (13-8-2017 om 18:13)
LEZEN JULLIE WELLLLLLL !!!!! De politie werd opgeroepen en ging achter de daders aan !! EERST LEZEN voor je hier blaat ! Dus de Politie wist al bij voorbaat dat het de daders waren omdat het slachtoffer de Politie waarschuwde en in Vlissingen is altijd een politie hond op de kazerne dus geen onzin roepen hier... Als de politie al van te voren dat weet kun je gelijk en hond meenemen en / of schieten hé...... Zeurpieten !
andre (13-8-2017 om 15:54)
@Peet, Volgende keer reageren als je nuchter bent!
Ohja (13-8-2017 om 13:33)
Tuurlijk Peet! Want iedere persoon die je 's nachts plots ziet rennen is potentieel een straatrover en dus schiet je die maar gewoon in zijn poten. Vooral blijven roeptoeteren...
Ik (13-8-2017 om 11:30)
Ja Peet, want iedere agent heeft een hond bij hè. Zijn niet zo duur. En schieten op overvallers waarvan je niet zeker weet of het de overvallers zijn mag ook gewoon. Wat een niveau hier.