Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Voetganger was op weg naar vakantiehuis

Toegevoegd: 13-08-2017, 10.50 uur
De taxichauffeur is meegenomen voor verhoor.
De taxichauffeur is meegenomen voor verhoor.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De voetganger die vanochtend vroeg zwaargewond raakte in Westkapelle was onderweg naar zijn vakantiehuis. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is het slachtoffer een 20-jarige man uit de gemeente Deurne. Hij werd rond 05.10 uur door een taxi aangereden op de Grindweg (N288) tussen Westkapelle en Zoutelande. Volgens de politie was het slachtoffer met twee vrienden onderweg en liep de man links op de rijbaan.

Toen de hulpdiensten arriveerden was de 20-jarige niet aanspreekbaar. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar Goes gebracht. Artsen constateerden dat hij een eigen ademhaling had. Hij liep kneuzingen en oppervlakkige wonden op.

De 21-jarige chauffeur van de taxi is overgebracht naar een politiebureau om daar te worden gehoord. De man vervoerde op het moment van de botsing geen klanten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Volger (13-8-2017 om 18:43)
Als je dan ook even de foto's in het andere bericht goed bekijkt, dan zie je dat de taxi net voorbij een oversteekplaats tot stilstand gekomen is... Beetje logisch dat hij dan op de weg loopt.. Deze oversteekplaats is ook nog eens in een bocht dus vind ik het knap als hij die bocht met bijv 120 genomen zou hebben.
Kees (13-8-2017 om 17:43)
Heb net de foto s gezien op het andere draadje en gezien dat er een fietspad naast lag. De voetganger had daar moeten lopen en niet op de 80 KM weg net na een bocht. Taxichauffeur gaat dus 100% vrijuit
Kees (13-8-2017 om 17:37)
De man liep aan de linkerkant van de rijbaan. De taxi reed? we weten het niet maar waarschijnlijk op de verkeerde weghelft. En met hoge snelheid denk ik. Dan is de taxi toch fout. Hoewel de man ook niet over zon weg moest lopen
Cmvv (13-8-2017 om 17:09)
Iemand met donkere kleren aan zie je dus NIET lopen in het donker, zelfs niet iemand met lichte kleren. De chauffeur zal zich wel een aap geschrokken zijn. Wie loopt er nou ook s nachts op zo'n weg? Sterkte aan zowel slachtoffer als aan de chauffeur.
Boontje (13-8-2017 om 15:07)
Een beetje gezond verstand gaat niet op de weg lopen.
Vlissinger (13-8-2017 om 12:03)
dat er nu eens bel gaat rinkelen ergens? die taxi chauffeurs rijden als bezeten apen. 120 per uur is gewoon normaal tegenwoordig. dat neemt niet weg dat het een behoorlijk onhandige plek is om te lopen, maar zelfs iemand in zwarte kleding zie je lopen als je daar gewoon 60 rijdt!!!
Cookie-instellingen beheren