Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Visser carrosserie introduceert nieuwe ambulance

Toegevoegd: 29-10-2004, 14.19 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Hij ziet er nogal futuristisch uit maar over niet al te lange tijd is hij ook in Zeeland zichtbaar: de nieuwe ambulance van ambulancebouwer Visser Carrosserie uit Leeuwarden.

Visser heeft gisteren type 4 in de Mercedes E-klasse onthuld. De achteropbouw van het nieuwe voertuig is gemaakt van koolstof. Hierdoor is de ambulance 20% lichter geworden ten op zichte van zijn voorganger, de type 3. De zwaailichten op het dak zijn volledig geïntegreerd.

Daarnaast zijn er uiteraard ook weer zwaailichten ingebouwd aan de achterzijde van het voertuig, naast de koplampen en in de buitenspiegels. Dit nieuwe type ambulance zal vanaf medio december de Zeeuwse wegen gaat verfraaien, dan wordt in Zierikzee (7308) en op Neeltje Jans (7309) een soortgelijk voertuig gestationeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren