Groep jongens mishandelt meisje in rolstoel

Toegevoegd: 11-09-2017, 16.24 uur - Update: 12-09-2017, 10.46 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een meisje in een rolstoel dat vanochtend zou zijn mishandeld door een groep jongens op de Breeweg tussen Biggekerke en Middelburg.

Vanmorgen kreeg de politie een melding van een mishandeling op de Breeweg. Een getint meisje in een rolstoel zou daar rond 08.45 uur door een groep jongens mishandeld worden. Een 15-jarige meisje dat voorbij kwam fietsen schoot het slachtoffer te hulp en kreeg daarbij ook klappen van de daders.

Het is bij de politie niet bekend wie de daders en het slachtoffer in de rolstoel zijn. Het 15-jarige meisje gaat aangifte doen van mishandeling. De politie is op zoek naar het meisje in de rolstoel en getuigen van het incident.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggekerke (13-9-2017 om 12:38)
Vreemd verhaal. Rond dat tijdstip moeten er echt wel veel meer mensen gepasseerd zijn, de breeweg is een route voor scholieren. En het meisje in de rolstoel is onbekend...is er niemand gebeld dan? Ouders, politie?? Zou dat meisje dan zo weer alleen achter gelaten zijn? Anders was het meisje meteen bekend geweest. Een meisje in een rolstoel alleen op de breeweg vind ik ook al vreemd, en als dat meisje wel over de breeweg gaat bv naar school, dan zouden alle scholieren die ook dagelijks over de breeweg fietsen dit meisje echt wel vaker tegenkomen en dus weten wie het is. Sterk verhaal dus....
john (12-9-2017 om 19:24)
Voordat we weer losgaan eerst maar eens controleren of het verhaal echt gebeurd is,sterk verhaal.
tonnie (12-9-2017 om 18:10)
Ben benieuwd of ze de betrokkenen al hebben gevonden, ik vind het ook een vreemd verhaal.
Jos (12-9-2017 om 16:59)
Misschien is het hele verhaal wel verzonnen.
Biggetje (12-9-2017 om 10:39)
Middelburger het is waar dat niet alles kan zeggen , maar betekent dit dat je er dan wel op los mag slaan?
A Boshart (12-9-2017 om 10:10)
@Middelburger, wat dat meisje ook eventueel gezegd of gedaan zou hebben, dan blijft t nog een laffe streek om haar aan te vallen met een groep!! Lafbekken zijn het en ze mogen van geluk spreken, dat ik het niet gezien heb! Sterkte voor het meisje en hulde voor het meisje dat het voor haar opnam.