Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Melding van horrorclown in Heikant

Toegevoegd: 20-09-2017, 17.49 uur - Update: 20-09-2017, 17.56 uur
De horrorclown is niet meer aangetroffen door de politie.
De horrorclown is niet meer aangetroffen door de politie.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

HEIKANT - De politie in Zeeuws-Vlaanderen is woensdag aan het begin van de avond op zoek geweest naar een zogenaamde horrorclown welke mensen de stuipen op het lijf joeg.

Volgens de politie was de clown gezien in Heikant. Enkele pubermeiden die bij het plein van een school aan Vyllenlaan zaten werden door de killerclown benaderd. Rond 17.10 uur werd via Burgernet opgeroepen om naar de clown uit te kijken.

Er was sprake van iemand die een oranje pruik ophad en zijn gezicht had geschminkt met bloed. De persoon zwaaide met een schep en had ook ballonnen bij zich. Rond 17.40 uur meldde de politie dat de clown niet meer was aangetroffen.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat mensen zich niet door de clown bang moeten laten maken. "Bel wel de politie als je hem ziet", zo luidt het advies.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (21-9-2017 om 09:26)
Dankzij de film: IT
P (21-9-2017 om 09:15)
Zit men hier echt zo over te zeiken? Stel je niet zo aan, het is gewoon grappig, en 112 bellen voor iemand die zich heeft verkleed als een clown???????? Serieus??!! Alarmnummer bellen voor iemand die zich heeft verkleed als clown?? Ga even bij jezelf ten rade.
Mark (20-9-2017 om 23:50)
Ter informatie voor Michelle de Remake van Steven Kings film IT draait nu in de bioscoop het gaat over ....een Killer clown....die kinderen lokt met ballonnen . Het is een klassieker en 1 van Steven's bestsellers .Lijkt me duidelijk dat deze persoon deze clown imiteert ballonnen en all .Geen Detective voor nodig.
Michelle (20-9-2017 om 18:04)
Het is toch nog geen Halloween!!