Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder spoorloos na ongeval Goes

Toegevoegd: 28-09-2017, 11.00 uur
Een politiehond heeft in de omgeving gezocht naar de bestuurder.
Een politiehond heeft in de omgeving gezocht naar de bestuurder.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft gisteravond op de Klaphekkeweg, de parallelweg van de Deltaweg, bij Goes een zwaar beschadigde auto aangetroffen.


De hulpdiensten rukten rond 22.15 uur uit na een melding dat er een voertuig was aangetroffen waar niemand meer in zat. Omdat de motor van de auto nog warm was en het voertuig zwaar beschadigd op de weg stond is er een onderzoek ingesteld.

Een politiehond heeft in de omgeving gezocht naar de bestuurder, maar deze werd niet meer aangetroffen. Voor de zekerheid is er ook een ambulance ter plaatse gekomen. Een woordvoerster van de politie laat weten dat er nog geen contact is geweest met de tenaamgestelde van de auto. De politie onderzoekt wat er verder is gebeurd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kel (28-9-2017 om 22:13)
wat een domme opmerking Rien, ik weet wel welke plek jij bedoel. Er is daar een aanrijding geweest de klap is gehoord en er zijn 2 auto's gezien
Hondalover (28-9-2017 om 15:44)
Aaaah dat doen er wel meer, ken een jongen die ooit een zilveren Civic had en die lag ook in de sloot, bij middelburg daar, maar ja, meestal gaan mensen ervandoor omdat ze gedronken hebbe
Michelle (28-9-2017 om 14:10)
Misschien moet de bestuurder eerst zijn roes uitslapen?
Rien (28-9-2017 om 12:36)
Moeten ze wel op de juiste plek gaan zoeken (mischien op een adres een paar honderd meter verderop?) en niet wachten tot de drank is uitgewerkt.
Cookie-instellingen beheren