Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gevluchte man reed op gestolen brommer

Toegevoegd: 20-10-2017, 12.04 uur
De gewonde werd met spoed per ambulance afgevoerd.
De gewonde werd met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De persoon die er donderdagavond vandoor ging na een ongeval in Oost-Souburg reed op een gestolen bromfiets. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de Bermweg. Vlakbij de kruising met de Wittezeestraat  kwamen een Tomos-bromfiets en een Berini-snorscooter ten val. Bij het ongeluk was ook een geparkeerde personenauto betrokken. Deze liep schade op aan de linker achterzijde.

Na het ongeluk bleef een 19-jarige Middelburger gewond achter. Hij reed op de snorfiets. De andere bestuurder ging er te voet vandoor. De bromfiets die hij achterliet bleek eerder op de avond te zijn gestolen. Na het ongeluk werd de straat afgezet voor sporenonderzoek. De bromfiets is in beslag genomen en de politie hoopt hierop DNA-sporen te vinden die leiden naar de bestuurder.

Van de gevluchte persoon is alleen bekend dat het een jongeman betreft. De politie is daarom nog op zoek naar getuigen. Waar de brommer precies werd weggenomen wil de politie overigens nog niet zeggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John Verhelst (20-10-2017 om 13:18)
Kan natuurlijk zijn dat die brommer gestolen was , maar het is ook een zeer oude truck ,bij het gebruik van alcohol om te vluchten en je voertuig als gestolen opgeven ,gebeurde 40 jaar geleden ook al
Cookie-instellingen beheren